Mix

Marvel izbacio trailer za Eternalse – novi tim superjunaka koji će vam isprazniti džepove

Eternals
Eternals Foto: Youtube Screenshot
Prije nekoliko tjedana smo dobili taj “prvi look” na Eternalse ubačene u sendvič svih drugih Marvelovih projekata, ali ovo je prvi teaser trailer gdje možeš čuti likove kako pričaju i dobiti kontekst o novom timu superjunaka.

Zbog pandemije su u Marvelu pomaknuli premijere i u 2020. godini su mirovali, ali sada ćemo dočekati čak četiri filma u drugoj polovici godine. Black Widow stiže u srpnju, Shang-Chi u rujnu, Eternalsi u studenom i novi Spider-Man “No Way Home” u prosincu. Nakrcan kraj godine, ali nam ne smeta.

Eternalsi se nikad dosad nisu miješali u ljudske sudbine, ali očito je da sad moraju. Evo kako to sve izgleda, a najviše nas fascinira što su tu i Jon Snow i Rob Stark.

Chloe Zhao je ove godine osvojila Oscara i bit će prva osvajačica Oscara koja režira Marvel Studios projekt. (Bar to tako prezentira Marvel, zaboravljaju na Anga Leeja koji je režirao prvog Hulka s Ericom Banom. Ah ta loša stara vremena.)

Glumačka postava je krcata – Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Richard Madden i Kit Harington.