Mix

Marvel je izbacio teaser za Eternalse, nove superjunake koji će im donijeti masu novca

Eternals
Eternals Youtube Screenshot
\\folder\galerija Galerija Eternals Eternals Foto: Youtube Screenshot Predaleko da im vidimo odijela Predaleko da im vidimo odijela Foto: Folder.hr Još uvijek ne vidimo odijela Još uvijek ne vidimo odijela Foto: Folder.hr +5 Salma Hayek u Eternalsima Galerija
Ovo su prve snimke iz budućeg sigurnog hita Eternals, ali su ubačene među već poznata lica, neke isječke iz starijih Marvelovih filmova i neke isječke iz nadolazećih Marvelovih filmova. Zbog pandemije su pomaknuli premijere i u 2020. godini su mirovali, ali sada ćemo dočekati čak četiri filma u drugoj polovici godine. Black Widow stiže u srpnju, Shang-Chi u rujnu, Eternalsi u studenom i novi Spider-Man “No Way Home” u prosincu. Nakrcan kraj godine, ali nam ne smeta.

Ono što nam smeta je što nismo dobili malo više Eternalsa u ovom video pregledu, ali i ovo je dovoljno da razgovor započne. Dovoljno da screenshotamo sve ikad u traileru.

Film režira Chloe Zhao koja je friška osvajačica Oscara za najbolju režiju (Nomadland), a glumačka postava je prekrcana poznatim imenima. Angelina Jolie ih sve predvodi, a tu su i Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry i mnogi drugi…

Čak je i Kit Harington u priči što znači da će se on i Madden ponovno ujediniti na ekranima po prvi put nakon ogromnog uspjeha u seriji Game of Thrones.

Ako želiš gledati samo Eternalse, moraš provjeriti ovaj video negdje oko 2:20 minute, ali učini si uslugu i pogledaj sve. Ako MCU nešto zna, onda je to prodati priču, a ova priča nam je savršeno prodana.

Angelina Jolie maše svjetlećim mačem, nama je to dovoljno. Još ne znamo kada ćemo dobiti puni trailer, a to bi nam puno značilo. Film još nije namontiran do kraja pa možda čekaju da Chloe Zhao finalizira svoj posao, ali i ovo nam je bilo dovoljno da se veselimo filmskoj budućnosti. Bez obzira što čangrizavi Spielberg i Scorsese mislili o superjunačkim filmovima.