Mix

Marvel Snap je novi gaming hit koji ne smiješ zaigrati ako želiš imati život. 2 milijuna dolara u prvom tjednu!

Marvel Snap naslovna
Marvel Snap naslovna Foto: Youtube Screenshot
Marvel ima novu igru i nije ono što možda inače očekuješ od njih. U pitanju je kartaška igra, ako se posljednjih nekoliko godina nisi borio kartama, vratimo se u prošlost i recimo da je kao Pokemoni ili YuGiOh, ali na steroidima.

Samo tjedan dana nakon premijere, igra je na Appleovim uređajima zaradila oko 1.3 milijuna dolara, a na Androidima nešto više od 700 tisuća. Ne bi to bilo ništa čudno da igra nije BESPLATNA!!! Naravno, možeš potrošiti stvarni novac kako bi ti igra bila lakša, a ti uspješniji, na ovo i računaju u budućnosti. Zasad nije “pay-to-win” što znači da možeš bez prolivene kune zaigrati kvalitetno i potrošiti sulud broj sati.

Ovo je dinamična igra u kojoj gradiš deck od 12 karata i boriš se protiv drugih igrača. Jedan meč traje oko pet minuta – što je savršena dužina igre za vrijeme instantne gratifikacije i kratkog raspona pažnje.

Naravno da je ogromna pažnja na ovoj igri zbog Marvela, ali igra se ne oslanja previše na MCU već na čitavu povijest stripovskih junaka i njihove različite oblike. Trailer za igru je iskoristio i Nicka Furyja koji više nije glavonja u SHIELDu već ga mijenja igrač Marvel Snapa.

Još nismo osobno zaigrali, ali je pitanje vremena.