Mix

Missy Elliott postala prva reperica primljena u Rock and Roll Kuću slavnih

reperica missy elliott na pozornici prilikom ulaska u rock n roll kuću slavnih
reperica missy elliott na pozornici prilikom ulaska u rock n roll kuću slavnih Foto: TikTok screenshot/@MissyElliott
Missy Elliott postala je prva reperica koja je primljena u Rock and Rock Hall of Fame.

Repericu je, prije nego što je stupila na pozornicu u Barclays Centru, predstavila kolegica i glumica Queen Latifah. Latifah je izjavila kako „ništa nije zvučalo isto nakon što je Missy došla na scenu“, a repericu je nazvala „vizionarkom“, prenosi nam Rolling Stone.

Latifah je kompliment objasnila “A to je zato što je Missy uvijek bila futuristica, netko tko uvijek gleda unaprijed. Ona je avangarda, a da nije ni pokušala”, zaključila je.

Prije nego što je izašla na pozornicu, Elliott je izvela pjesme „Get Ur Freak On,“ „The Rain,“ „Work It,“ „Pass That Dutch“ i „Lose Control“ okružena svojim pomoćnim plesačicama, odjevena u zlatno.

Ranije ove godine, kada je objavljeno da će glazbenica dobiti tu čast, na Twitteru je izrazila svoju zahvalnost. Napisala je “Želim reći da je ovo VELIKO, ne samo za mene, već i za sve moje sestre u HIPHOP-u, ova vrata su sada OTVORENA da pokažu naporan rad i ono što mnogi od nas doprinose GLAZBI. Plakala sam cijelo jutro jer sam ZAHVALNA, hvala @rockhall i svima u odboru i Supafriends.”.

Njoj u čast prisjetite se hita u nastavku.