Mix

Mladenka višak pozivnica poslala slavnima: Šokirala se kad je na jednu dobila odgovor

Barack i Michele Obama odgovorili fanovima
Barack i Michele Obama odgovorili fanovima Foto: Canva/Screenshot/TikTok/@breemusic
Novopečena mladenka nedavno je na svojim društvenim mrežama podijelila trenutak koji će pamtiti do kraja života. Mladenka je objavom na svom TikTok profilu @breevmusic oduševila i šokirala korisnike platforme, a evo kako i zašto.

Naime, prošle godine mladenka je slala pozivnice za svoje vjenčanja, višak pozivnica koje su joj ostale, nakon što je pozvala sve goste, poslala je nekolicini poznatih osoba, a odgovor je dobila od bivšeg američkog predsjednike i njegove supruge.

@breevmusic BARACK OBAMA RESPONDED TO MY WEDDING INVITATION #weddingtiktok ♬ original sound – bree

Godinu dana nakon što je poslala pozivnice i u potpunosti zaboravila na njih, otvorila je poštanski sandučić i ugledala pismo koje su joj poslala Barack i Michelle Obama.

Kada je shvatila što se događa, s nestrpljenjem je čekala da se njezina nova supruga Jean vrati s posla kako bi zajedno otvorile omotnicu.

„Ludim. Moja žena nije kod kuće, moram čekati još tri sata da s njom podijelim ovu vijest. Samo šetam po kući. Samo šizim“, rekla je u svom TikTok videu.

Korisnici TikToka nestrpljivo su s Bree čekali dolazak njezine supruge i nastavak videa. U drugom dijelu videa možemo vidjeti novopečene supruge koje s oduševljenjem čitaju odgovor slavnog para.

@breevmusicThe letter from the Obamas!!♬ original sound – bree

„Drage Bree i Jean, čestitamo na vašem vjenčanju! Nadamo se da je vaš brak blagoslovljen ljubavlju, smijehom i srećom i da vaša veza postaje sve jača sa svakom godinom. Ova prilika označava početak doživotnog partnerstva i dok krećete na ovo putovanje, znajte da imate najbolje od nas za mnoge radosti i avanture koje su pred vama“, pisalo je u pismu na kojemu se nalazi službeni žig i potpis Michelle i Baracka.

Par je pozivnice poslao i Drew Barrymore te drugim poznatim ličnostima, od kojih odgovor nisu dobili.