Mix

MMA borac otkrio: evo kako se Jake Gyllenhaal pripremao za najnoviju ulogu

Road House
Road House Foto: Screenshot/YouTube/ Prime Video
Jake Gyllenhaal, glumac koji je (između ostalog) poznat i po drastičnim fizičkim tranformacijama, kojima se podliježe za svoje glumačke uloge, ponovo je šokirao javnost.

Naime, traileru za novu iteraciju akcijskog filma Road House, Gyllenhaal glumi bivšeg UFC borca, Elwooda Daltona koji dane slave mijenja za posao izbacivača u jednom baru u Floridi.

Trailer filma u kojemu vidimo nabildanog Gyllenhaala, akumulirao je preko 12 milijuna pregleda, a film će biti dostupan na streaming platformi Amazone Prime Video od 21. ožujka.

U komentarima YouTube videa mnogi nižu se pohvale, kako zbog zanimljive najave filma, tako i zbog fizičke forme popularnog glumca, a mnogi se pitaju kako je došao do ovakvih rezultata.

Fabian Edwards, MMA borac, dijeli svoje stručne uvide u Gyllenhaalovu transformaciju, ističući ključne elemente poput pažljivo planirane prehrane i intenzivnog treninga, prenosi GQ.

Edwards naglašava važnost ovih faktora u postizanju optimalne forme, ističući da je Gyllenhaal uložio veliki trud u postizanje uvjerljivog izgleda borca.

„U ovom je isječku nabildan, ali ne prevelik, i to je točno kako bi trebao izgledati za borca srednje kategorije. Ja trenutno imam oko 84 kg, a on izgleda slično.“

Ključ uspjeha Gyllenhaalove transformacije pronalazi u posvećenosti i radu na treningu, kombinirajući raznovrsne vježbe s pravilnom prehranom.

Mladi borac smatra da je glumac pratio prehranu i treninge koji se ne razlikuju previše od njegove rutine tijekom pripreme za borbe.

Uoči prirema njegova prehrana sastoji se od tri obroka dnevno i dva proteinska shakea kako bi osigurao potrebne hranjive tvari za oporavak i rast mišića, a vježba po dva puta dnevno, šest dana u tjednu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fabian Edwards (@fabian_edwardsmma)

“Svoj dan bih započeo trčanjem, nakon čega bi kasnije slijedio trening snage i kondicije. Radite to četiri ili pet puta tjedno i za osam tjedana trebali biste početi primjećivati ​​promjene”, kaže Edwards.

Prema riječima Edwardsa, ključni elementi njegovog programa vježbanja uključuje:

Jutro: dan započinje intenzivnim trčanjem distance od 5 kilometara, prije doručka kako bi potaknuo sagorijevanje masti i poboljšao izdržljivost

Podne: njegov rutinski trening sastoji se od po tri seta od 12 čučnjeva, skokova na kutiju, zgibova, guranja sleda i trbušnjaka

Večer: cijelu rutinu borac ponovi i navečer

Pohvalio je i izvedbu te tehniku glumca tijekom prikazanih scena borbe.

Glumačkoj postavi filma pridružio se i Connor McGregor koji glumi antagonista Knoxa.