Mix

Možeš prenoćiti u kući iz filma Kad jaganjci utihnu, ali je pravo pitanje – želiš li to?

Buffalo Bill
Buffalo Bill Foto: Youtube Screenshot
Kultna kuća prodana je još 2020. godine za oko 300.000 dolara, a na svu sreću, kupio ju je istinski obožavatelj horor klasika koji ju ne namjerava sačuvati samo za sebe, prenosi Consequence.

Chris Rowan, najnoviji stanovnik 8 Circle Streeta u Perryopolisu (Pennsylvania) viktorijansku kuću stavio je na raspolaganje za noćenja, snimanja, vjenčanja, obilaske s vodičem i druge posebne događaje.

Također, vlasnik namjerava planira koristiti posjed kao interaktivni muzej u kojemu će ostatak fanova moći hodati hodnicima mjesta gdje je Buffalo Bill derao kožu svojim žrtvama.

Zagriženim fanovima obećao je i da će po uzoru na filmski set rekreirati i jezivi bunar u podrumu kuće te radionicu serijskog ubojice.

Prije svega, Rowanova je namjera očuvati povijest doma i podijeliti ju s onima koji uživaju u priči toliko koliko on uživa u njoj.

Kuća je sagrađena 1910. godine i ima četiri spavaće sobe, salon, dnevni boravak, vrt, trijem, sjenicu i pristup rijeci Youghiogheny iz stražnjeg dvorišta. Nakon kupnje, plan je bio sagraditi i bazen.

Idealno mjesto za miran obiteljski vikend koji bi se definitivno mogao urezati u pamćenje iz svih krivih razloga.