Dobro pogledajte

Možete li na slici pronaći ključ? Lara Croft ima novo ruho, ali i jedan problem

Tomb Raider
Tomb Raider Foto: Platforma X
Kultna igra dobila je novo ruho, no jedna scena zbunila je igrače.

Serija originalnih igara o Lari Croft (Tomb Raider 1 - 3) nedavno je uređena za moderna vremena, a iako nostalgičari uživaju u novom izdanju igre, na društvenim mrežama objavljena je slika iz igre koja pokazuje rijedak primjer u kojem je modernizacija grafike podbacila.

\\folder\vezani_članak Bujne objave Oprez, vruće! Bujnim objavama privukle znatiželjne poglede iz cijelog svijeta, svakako zavirite u galeriju \\folder\vezani_članak Nogometna lopta na terenu ispred gola Pucanje od znanja Okušaj se u ovom kvizu o Hrvatskoj nogometnoj ligi i pokaži da si stručnjak za domaći nogomet

Na objavi ne društvneim mrežama uspoređena je scena iz originala i scena iz modernizacija. U originalnoj sceni vidi se ogroman ključ koji igrač treba pokupiti. Isti ključ prisutan je i u novoj verziji igre, no u nešto realističnijem obliku pa ga je teže primijetiti.

U nastavku prenosimo prizor koji je zbunio neke igrače pa provjerite možete li pronaći ključ. Za sve one koji ne uspiju pronaći ključ, rješenje prenosimo na dnu članka.

 

 

 

 

 

 RJEŠENJE: