Mix

Na Ebayju stvarno ima svega. Pa tako i bide kojeg su dijelili Jay Z i Beyonce

Toilet
Toilet Foto: jantsarik / Shutterstock.com
Sada možete biti ponosni vlasnik Jay-Z-jevog i Beyoncéinog bivšeg toaleta zahvaljujući Eric’s Architectural Salvage iz Los Angelesa koji je nedavno na dražbu na eBayju stavio stvari slavnog para iz bivšeg doma u Holmby Hillsu.

Prema izvješću TMZ-a objavljenom u ponedjeljak (19. lipnja), par je još 2015. iznajmio otmjeno imanje u Los Angelesu na godinu dana. Nakon što su napustili vilu, vlasnik je prodao dom. Novi vlasnici potom su dom renovirali, zamijenivši mnoge stvari koje su se tamo nalazile dok je slavni par tu odmarao. Eric je predmete koje je par koristio zadržao 2017., a nedavno ih je stavio na virtualnu dražbu.

Toilet BIDE Foto: Ebay Screenshot

Rasprodaja sadrži osam artikala, uključujući i bide sa zlatnim ručkama za 2400 dolara. Dvostruka vrata u stilu harmonike kroz koja su Jay-Z i Beyoncé ulazili i izlazili 12 mjeseci također su na aukciji s cijenom od 6400 dolara. Dvostruki svijećnjaci iz kuće prodaju se za 2400 dolara. Vanjska svjetla koštaju 899 dolara.

Kad smo već kod Jay-Z-ja i Beyoncé, par je nedavno kupio najskuplji dom u državi Kaliforniji. Novo prebivalište s cijenom od 200 milijuna dolara dizajnirao je poznati japanski arhitekt Tadao Ando, a nalazi se na posjedu od 8 hektara uz obalu.