Zaboravili na skromnost?

Na Instagramu prokazao koliko je unosno biti propovjednik, vjernici su u nevjerici

Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers)
Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) Instagram/preachersnsneakers
\\folder\galerija Galerija Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) Foto: Instagram/preachersnsneakers Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) - 1 Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) - 1 Foto: Instagram/preachersnsneakers Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) - 5 Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) - 5 Foto: Instagram/preachersnsneakers +14 Propovjednici (Foto: Instagram/preachersnsneakers) - 4 Galerija
Na Instagramu se besramno hvale skupom odjećom pa je netko odlučio skrenuti pažnju na to.

Instagram profil PreacherNSneakers pokrenut je prije manje od mjesec dana, a već je skupio više od 100.000 pratitelja. Vlasnik profila na njemu objavljuje fotografije propovjednika koje su sami objavili na društvenim mrežama, a uz njih objavljuje i cijene nekih odjevnih predmeta koje nose.

Čini se da su među propovjednicima omiljeni skupa odjeća i obuća; neki nose tenisice i cipele vrijedne i nekoliko tisuća kuna. Ove fotografije privukle su pažnju i vjernika i ateista, a u galeriji možete provjeriti zašto.