Jao...

Najopasnije splitsko raskrižje dobilo novu regulaciju pa nastali novi problemi

Splitsko raskrižje
Splitsko raskrižje Foto: Facebook
Zloglasno raskrižje dobilo je novi asfalt i regulaciju, no vozači nisu zadovoljni.

Križanje Ulice Domovinskog rata i Ulice Slobode, poznatije kao ''raskrižje kod Kroma'', zloglasno je splitsko raskrižje koje je napokon dobilo novo lice i novu regulaciju, no čini se da je promjena samo zbunilo neke vozače.

Na stranici ''Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija automobila koji je prateći krivu liniju na asfaltu nekako uspio završiti u suprotnom smjeru. Komentari ispod slike pokazuju da gledatelji nisu zadovoljni novom regulacijom koja samo zbunjuje vozače.

''Križić kružić, tak sad će bit svega'', ''O bože, što je ovo? Ljudi dok pogledaju gdje trebaju ići, kao prvo moraju izaći iz auta i pratiti gdje vodi ovo... kako se god nazivalo. Bilo im je teško pratiti crveno, žuto i zeleno, a debili našli crtati po betonu križić kružić i nekakve strelice'', ''I u svemiru bi na ovom križanju došlo do sudara'', ''Par dobrih linija sve riješi''.

Raskrižje koje je zbunilo i vozače i publiku na društvenim mrežama prenosimo u nastavku pa se i samo možete uvjeriti zašto su mnogi skeptični i ovakvo rješenje.