Mix

Nastavak Gladijatora pojačao glumačku postavu s trenutno najtraženijim glumcem

gladiator naslovna fotka pedro
gladiator naslovna fotka pedro Foto: Youtube Screenshot
Gladijator Ridleyja Scotta je jedan od najboljih filmova u povijesti, ali i vrlo važan film s prijelaza stoljeća koji je doveo do većeg interesa za epskim spektaklima. Russell Crowe je i prije Gladijatora bio cijenjen glumac, ali je nakon Gladijatora postao jedno od najvećih imena Hollywooda. Pali su i Oscari, pričalo se i o nastavku, ali ipak ništa od tog.

Do ove godine! Napokon ćemo dobiti nastavak, a čini se kako će glumačka postava biti prejaka!

Nakon nominacije za Oscara u filmu Aftersun, saznali smo kako će Paul Mescal glumiti glavnu ulogu. Nismo odmah podivljali od sreće jer smo Mescala vidjeli na malim i velikim ekranima svega nekoliko puta, ali se onda popis glumaca počeo proširivati. Potvrđeno je kako će Connie Nielsen opet glumiti u filmu, Barry Keoghan je dodan na popis, a onda je iscurila i informacija kako će Denzel Washington glumiti u filmu.

Deadline tvrdi kako će i Pedro Pascal zakoračiti u svijet pijeska, krvi i amfiteatara. Pedro Pascal je ekstremno popularan glumac kojemu cijena neprestano raste nakon uloga u Narcosu, Igri prijestolja, Mandaloriana i odnedavno The Last of Us.

Osim iskustva u filmovima i serijama, Pascal ima iskustva i u šekspirijanskim predstavama pa nam se čini kako će ovo biti savršena uloga za njega. Koja god uloga ga dopala.

Nastavak Gladijatora je potvrđen u siječnju ove godine, a Ridley Scott će se vratiti u redateljski stolac. Nakon što nam je poklonio remek-djelo Last Duel prije dvije godine, uopće ne sumnjamo kako će nam dostaviti upravo ono što priželjkujemo — akciju, dramu i slojevite likove.