Mix

Ne možeš ovo pitati Arnolda Schwarzeneggera. Legenda ušutkala Logana Paula

Arnold Logan Paul
Arnold Logan Paul Foto: Youtube Screenshot
Logan Paul je prije nekoliko dana u svom podcastu ugostio Arnolda Schwarzeneggera, možda i najveću akcijsku zvijezdu dvadesetog stoljeća. Sve je bilo u redu dok Paul nije postavio pitanje o kojem očito nije uopće razmislio.

Usudio se pitati Terminatora zašto još uvijek dolazi trenirati u teretanu.

Arnold mu je odgovorio na najbolji mogući način.

“Iz istog razloga zbog kojeg doručkujem svaki dan. Doručkovao sam jučer. Doručkovao sam prije 10 godina. Zašto još uvijek jedem doručak? Zašto još uvijek spavam? Spavao sam prije 5, 20, 10 godina, i dalje spavam svake večeri. Tako je i s treningom. Trening je dio života. Jednostavno. Ništa se neće promijeniti dok ne umrem. Vježbat ću i zabavljat ću se u teretani i nastavljam pumpati.”

Opet – drago nam je da je Paul postavio to pitanje jer smo dobili priliku još jednom utabati neuralne puteve i dobiti potvrdu da je briga za tijelo posao za cijeli život, a ne samo nešto što radiš kad postane toplije, a ti se uplašiš kako ćeš preko ljeta izgledati na plaži bez majice.

Ako te zanima cijeli podcast, možeš ga pogledati u videu ispod. Bez obzira što misliš o Paulu, Arnoldove priče su važne.

Paul i Schwarzenegger su uložili svoje vrijeme i novac u natjecanje u pljuskanju. Zvuči čudno, ali uopće nije. Poslovni su ljudi, dive se sportašima – a sigurni smo da moraš biti vrhunski sportaš da primiš šamarčinu i ostaneš na nogama.