Mix

Ne nasjedajte na ove prevare koje ciljaju nesigurne muškarce

Online
Online
Postoji velik broj biznisa koji ciljaju nesigurne muškarce, a većina ih je potpuno legalna. Trebate znati kako zaobići ove prevare jer nećete dobiti ono što ste platili. Ili samo uložili svoje emocije i vrijeme. Ovo neće biti članak o pilulama za povećanje ponosa ili o napaljenim MILFovima u krugu od pet kilometara (iako možda živite u ruralnom području u kojem znate sve tri žene).

Taktičko, kamuflažno i „military-grade”

Koliko puta u danu vidite muškarce odjevene u kamuflažni uzorak, a uglavnom sjede na kavama dok su negdje nepropisno parkirani?

„Taktičko” bilo što je epitet koji se koristi za prodaju bilo kakvog artikla muškarcima. Zajedno s kamuflažnim uzorkom, to je ekvivalent ružičastoj boji na artiklima čija je ciljana publika žene.

Online Tactical Foto: Folder.hr

Izvor fotografije: Shutterstock

Military-grade i military-spec nerijetko znači „jeftino, ali funkcionira”, ali postoje muškarci koji isključivo kupuju ovakve artikle iako nikad nisu bili u vojsci. Ili jesu pa nisu nastavili sa životom.

Ako platite malo više, dobit ćete znatno bolju odjeću i opremu jer su vojske poznate po štednji. Treba opremiti sve te silne glave budžetom iz proračuna. Da, odjeća i oprema funkcionira, ali nije najbolja. Nerijetko smo čuli i da su sportski padobrani bolji od vojnih. To je sve što trebate znati.

Seks-ucjene ili „sextortion” su ozbiljan problem

Postoje „žene” koje glume domine ili romantično zainteresirane žene na različitim stranicama, od Fetlifea pa sve do Instagrama i Facebooka, a zapravo su međunarodne kriminalne organizacije koje traže ranjive žrtve gladne seksualne (i skrivene emotivne) pažnje. Nerijetko koriste sve što im žrtve pošalju kako bi ih ucjenjivali. A znate kako ti ide sa sextingom i cyberseksom, svega se pošalje. I fotografija i videa jer u tim trenucima razmišljate krivom glavom.

Piramidalne sheme i multi-level marketing

Piramidalne sheme su nelegalne, multi-level marketing je legalan, ali su jako male šanse da ćete vidjeti neke novce od cijele halabuke.

Piramidalnim shemama je prioritet regrutiranje novih članova, a MLM kompanijama je prioritet prodaja. U svakom slučaju, preskočite!

Online Ceo Foto: Folder.hr

Izvor fotografije: Shutterstock

Tko god obećaje brzo bogatstvo, pasivan izvor zarade te od vas traži ulaganje vremena ili novca bez jasno definirane zarade – LAŽE! Bježite glavom bez obzira, ne uključujte se u takve kombinacije. Možda vam se i samima javio čitav niz mladih ljudi koji “radi za skandinavsku tvrtku” u inboxe na društvenim mrežama. A možda ste čuli i za onu tvrku koja počinje na H, a završava na „erbalife”.

Stvarno mislite da Cristiano Ronaldo konzumira te proizvode? Ronaldo ima osobnog kuhara i trenira nekoliko sati dnevno, ne trebaju mu šejkovi upitnih nutritivnih vrijednosti.

Fitness suplementi

Kad smo se već dotaknuli multi-level marketinga i Cristiana Ronalda, prirodni razvoj situacije nas dovodi do fitness suplemenata.

Dodaci prehrani su jedna od najlošije reguliranih grana prehrambene industrije. Najvažnije je da je suplement siguran za ljudski organizam, čak i ako u njemu nema ništa korisno za vaše ciljeve.

Muškarci često misle kako će uz široku lepezu dodataka prehrani doći do željenih rezultata, i to ne brzo nego čarobno. Postoje dodaci prehrani koji pomažu postizanju ciljeva kao što su protein sirutke (ili neki drugi protein), možda za vaš slučaj i kreatin i kofein. Sa svim ostalim se treba pozabaviti i istražiti tek kada dosegnete željenu formu, ciljevi vam se pomaknu i želite biti dva posto bolji.

Online lyfefuel-phY30gaxqS8-unsplash Foto: Folder.hr

Izvor fotografije: Unsplash

Sve što trebate znati je sljedeće. Dovoljna količina stresa na organizam u vidu treninga, dovoljna količina oporavka u vidu odmora i sna te adekvatna prehrana u skladu s vašim ciljevima. Toliko je jednostavno, ali i dalje nije lako. Čarobne pilule i prašci ne postoje.

Fitness programi slavnih

Moramo u ovu listu i dodati fitness programe slavnih kojim se želi potaknuti muškarce na vježbanje i zdrav život, ali često se dobiva iskrivljena slika onog što je moguće za „obične muškarce” koji nemaju pritisak snimanja filma za par mjeseci za koji je potrebna besprijekorna fizionomija. Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Henry Cavill, svi oni izgledaju odlično, ali nije nikakva tajna da oni dobivaju i koktel-terapije za ubrzani rast mišića iako se o tom ne priča previše. Uz fitness programe slavnih je moguće doći u formu života, ali stvar je u očekivanjima… Nećete izgledati kao Thor.

Trening za alpha muškarce ili dating treneri

Izbjegavajte svakog tko u svom poslu koristi riječ „alpha”, a nije developer ili tester softverskih rješenja ili videoigara. Emotivno nezrelim muškarcima se plasira „rješenje” za njihove probleme i viđenje svijeta. Dominacija, snaga, odrješitost, sve su to ključne riječi koje je dobro imati u svom arsenalu ophođenja sa stvarnim svijetom, ali treneri za alpha mužjake nisu kvalitetan način kojim ćete dosegnuti te kvalitete.

Ne trebate trenera za prilaženje ženama, trebate početi prilaziti ženama. Strah od odbijanja se smanjuje odbijanjem. Hitch s Willom Smithom je zabavan film o treneru za muškarce koji imaju nesretan ljubavni život, ali čak i u tom filmu trener shvati da je bio u krivu.

via GIPHY