Mix

Netflix najavio čak 28 ogromnih originalnih filmova za ovu godinu, pogledaj video-najavu!

Netflix 2022
Netflix 2022 Foto: Youtube Screenshot
Veliki N je i dalje vodeći streaming servis na svijetu, usprkos ogromnim ulaganjima konkurencije, a sada se busaju u prsa novim trailerom. 2022 Movie Preview.

Netflix je izabrao drukčiju vrstu trailera. Tko je vidio napraviti trailer za samo jedan film kad ga možeš iskombinirati za njih čak 28? Trailer je pretrpan zvijezdama i uzbudljivim projektima – znanstvena fantastika, fantastika, animacija, komedija i eksplozivna akcija.

Naravno, možda neki od filmova ispadnu smeće kao što se dogodilo prošle godine s Red Noticeom u kojem su bili i Dwayne Johnson i Ryan Reynolds i Gal Gadot, ali to nećemo moći znati dok ih ne pogledamo. Čak i Red Notice je prošao vrhunski na servisu, svi smo ga pogledali bez obzira na kritiku. Možda će tako biti i s ovim line-upom filmova za 2022. godinu.

Godina će biti pretrpana. U godini od 54 tjedna, 28 filmova pretrpanih zvijezdama zvuči kao pristojan omjer, a vjerujemo da ovo čak nisu ni svi veliki filmovi.

Što možemo očekivati? Enola Holmes 2 o sestri Sherlocka Holmesa s Millie Bobby Brown i Henryjem Cavilleom, nova adaptacija Matilde Roalda Dahla, Extraction 2 za koji nam je zasad svejedno – a znamo da ćemo ga gledati, sanjivi Slumberland s Jasonom Momoom, komedija Me Time s Kevinom Hartom i Markom Wahlbergom, SF avantura The Mothership s Halle Berry koja se sve više okreće Netflixu, The Gray Man s Ryanom Goslingom i Chrisom Evansom, The Adam Project – zanimljiva SF avantura s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi… Bit će svega.

Dva filma nas najviše zanimaju. Jedan je skupi nastavak neočekivanog krimi-hita Knives Out, a drugi je Hustle jer spaja dvije stvari koje volimo čak i kada su loše – Adama Sandlera i košarku.

Netflikše, molimo da ova ostvarenja budu bolja od prošlogodišnjih. Hvala ti.