Mix

Nicolas Cage želi glumiti Batmanovog zastrašujućeg neprijatelja. Daj neka netko ovo riješi!

Nicolas Cage Batman
Nicolas Cage Batman Foto: Twitter Screenshot
Nicolas Cage u posljednje vrijeme funkcionira na dva načina – ili “propade mi sve, žena mi sve uze, glumit ću u svakom smeću, samo plati” ili “najveći sam car, gluma mi je u malom prstu, utjelovljenje sam arta”.

Obožavamo ga.

Trenutno promovira svoj novi film The Unbearable Weight of Massive Talent u kojem glumi fiktivnu verziju samoga sebe. Ideja filma je dovoljna promocija u našim očima – Nic Cage glumi Nic Cagea. Što nam više treba?

Cage je tijekom promocije filma na SXSW festivalu izjavio kako još nije gledao novog Batmana, ali je izjavio kojeg negativca bi htio glumiti.

“Zlikovac kojeg je Vincent Price glumio u seriji iz šezdesetih. Egghead. Mislim da bih volio glumiti Eggheada. Vjerujem da ga mogu odglumiti apsolutno zastrašujuće. I imam koncept za Eggheada. Recite im u Warner Bros.-u, glumit ću Eggheada.”

Egghead nije lik iz stripova već je posebno stvoren za televizijsku seriju u kojoj je Adam West glumio Batmana. To ne bi trebao biti nikakav problem za nadolazeće filmove jer smo već jednom upoznali Batmanovu neprijateljicu u mediju koji nije strip. U pitanju je Harley Quinn koja je stvorena za legendarnu animiranu seriju iz devedesetih, a kasnije je našla svoj put do stripova i filma.

Daj javite ovo ekipi u Warneru, trebamo Nicolasa Cagea kao Eggheada.