Mix

Nike se pridružuje „Spooky“ sezoni s novim „Halloween“ Air Force 1. Pogledajte kako izgleda ovaj jezivi par

„Halloween“ Air Force 1 s izrezbarenim bundevama
„Halloween“ Air Force 1 s izrezbarenim bundevama Foto: Canva/Instagramscreenshot/@swiftsole
„Spooky“ sezona je u puno jeku, a trendu se pridružio i Nike s novim tenisicama na temu Noći vještica. Nike se, s tenisicama na temu Noći vještica, svake godine priprema za popularni američki praznik, a 2023. nije iznimka.

Službeni fotografije Nikeovih 2023. Air Force 1 Low „Halloween“ je stigao, pružajući nam najbolji pogled na njihovu najjeziviju tenisicu dosad.

Na slikama, „Halloween“ Forsice, imaju crno kožno gornjište s uzorakom nalik na ljuske reptila, a jezoviti dizajn upotpunjen je neonsko zelenim potplatom. Izgled upotpunjuje metalna bundeva, tzv. jack-o-lantern, na jeziku tenisice, a ispod nje se provlače „kožne“ crne vezice. Strašna bundeva pojavljuje se na grafici uloška. Završni detalj čini narančasti prošiveni natpis Nike na vrhu jezika.

Ovaj „Halloween“ par u prodaju bih treba doći 24. listopada, a možete ga nabaviti kod odabranih prodavača. Obožavatelji su oduševljeni ovim jezivim modelom, a istaknuli kako su, crne Air Force 1, same po sebi dovoljno strašne, stoga su ovi detalji samo upotpunili već stvorenu strašnu reputaciju.