Mix

Nogometni svijet ima Conana među sucima! S najnabildanijim nogometnim sucem nema svađa oko odluka

Rio
Rio Folder.hr
\\folder\galerija Galerija Rio Rio Foto: Folder.hr Rio Rio Foto: Folder.hr Rio Rio Foto: Folder.hr +5 Rio Galerija
Inače nogometaši poberu svu pažnju javnosti i medija dok je samo nekoliko sudaca uspjelo dosegnuti planetarnu slavu. Jedan od njih je Pierluigi Collina zahvaljujući kvaliteti i lako pamtljivoj ćelavoj glavi, Kim Milton Nielsen je bio nevjerojatno visok i zanimljivo građen, Anders Frisk je imao živopisnu frizuru. Svi su oni bili kvalitetni suci visokog profila. Posljednjih tjedana u medijima viđamo jednog suca koji je sve popularniji, ponajviše zahvaljujući svojoj fizionomiji.

Njegovo ime je Anderson Daronco, dolazi iz Brazila i postao je kvalificirani FIFA-in sudac u 2014. godini, a sudjelovao je i na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Kada vidiš njegovu pojavu, bit će ti jasno zašto su i igrači i javnost fascinirani ovim gospodinom. Visok je 188 centimetara i težak je 90 centimetara. Zvijer!

Izvor fotografija: Shutterstock

Tijekom utakmice između Urugvaja i Perua, urugvajski vratar je uhvatio loptu, a peruanski igrači su se bunili da je stao iza crte te da je trebao biti priznat zgoditak. Daronco čak nije ni pogledao VAR snimku, utakmica se nastavila kao da se ništa nije dogodilo. Situaciju možete pogledati u videu ispod.

Rasprava s bilo kojim drugim sucem bi sigurno trajala znatno duže. Korisnici društvenih mreža su se tvrdili kako se Peruanci nisu usudili svađati sa sucem čiji je opseg bicepsa 44 centimetra.

Daronco je postao prvi sudac u Brazilu koji je zaustavio utakmicu zbog homofobnog navijanja tijekom utakmice između Vasca de Game i Sao Paula. Moraš ga voljeti!

Još ne znamo hoćemo li ga vidjeti na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali navijamo da ga vidimo. Rame uz rame s Adamom Traoreom.