Mix

Nominiran za Oscara, a sada bilda kako bi dostojno glumio u nastavku Gladijatora!

gladiator naslovna fotka pedro
gladiator naslovna fotka pedro Foto: Youtube Screenshot
Jeste li pogledali Aftersun?

Maleni, simpatični, tužni Aftersun s Paulom Mescalom u glavnoj muškoj ulozi? Teškoj priči o ocu koji se bori s teretom vlastitog identiteta te očinstva?

Mescal je odradio maestralan posao i opravdano je nominiran za Oscara, a dobio je i glavnu ulogu u nastavku Gladijatora koji se počeo snimati više od 20 godina nakon originala.

Inače bismo se bojali za ovaj nastavak, ali nada postoji ako je suditi po ostalim filmovima u kategoriji „nastavci nakon 20+ godina” kao što su Top Gun 2, Mad Max: Fury Road i Blade Runner 2049. Na kraju krajeva, Ridley Scott je upetljan, a osim Mescala, gledat ćemo i Pedra Pascala, Denzela Washingtona i brojne druge njuške.

Paul Mescal bi trebao glumiti Luciusa Verusa II, nećaka cara Commodusa iz prvog Gladijatora, a za ulogu se potrebno i nabildati. Jer kako drukčije glumiti osvetnički raspoloženog ratnika?

„Previše je fokusa na to uz filmove kao što je ovaj i superjunačke filmove. Ne smatram to zanimljivim. Naravno, da je potrebna fizička robusnost za lika, ali osim toga — nisam zainteresiran.” izjavio je Mescal za The Hollywood Reporter. „Ovaj lik se mora boriti i biti zvijer. Kako god to izgledalo, tako će to i biti.”

Usprkos Mescalovim jasnim osjećajima, trening ne staje.