U njegovom stilu

Nova posuda za kokice nasmijala je obožavatelje Deadpoola! Očito je namijenjena samo odraslima

Wolverine i Deadpool ispred promotivne posude za kokice
Wolverine i Deadpool ispred promotivne posude za kokice Foto: VancityReynolds/Youtube
Deadpool se snašao u ulozi marketinškog stručnjaka

Obožavatelji Marvela jedva čekaju nove avanture popularnog anti-junaka Deadpoola, njegovo obraćanje publici i njegove neumjesne seksualne komentare. U najnovijem filmu će se pojaviti i Wolverine, kojeg glumi Hugh Jackman, a njihove zajedničke misije sigurno će zabaviti i nasmijati i one najkritičnije gledatelje.

 

Izlazak filma najavljen je krajem srpnja, ali zato su se odlučili predstaviti promotivnu kanticu za kokice, a ljude je iznenadila seksualna konotacija iza reklame. Deadpool sve radi drugačije od drugih, a ne boji se nekada ispisati i degutantan. Promotivna je kantica odmah počela dobivati usporedbe s onom iz filma ''Dune 2'', koja je također bila inspiracija mnogih šala i memeova na društvenim mrežama.

 Naravno ovdje nije riječ o slučajnom dizajnu, već je to nešto što bi napravio i Deadpool, a fanove je video predstavljana, nasmijao do suza. Posuda za "Deadpool 3" naparavljena je po Wolverineovoj glavi, ali ima komično prevelika usta koja možete napuniti kokicama (ili grickalicama po izboru). Reynolds je predstavio kantu s kratkim videom na epsku pjesmu “Also Sprach Zarathustra” iz “2001: A Space Odyssey”.

U videu Deadpool polako miluje Wolverineovo lice na kanti za kokice dok kamera prikazuje njezin dizajn. Kokice tada padaju odozgo i ispunjavaju Wolverineova usta, a k tome mu maslac curi niz nos. To je najnoviji viralni marketinški trik za film "Deadpool and Wolverine", za kojeg se očekuje da će biti jedan od najvećih filmova ljeta, ako ne i godine.