Mix

Nove Nike Air Max dolaze već uprljane! A-COLD-WALL* izgledaju kao da služe za građevinske radove

tenisice A-COLD-WALL* Nike Air Max TN 98 na gradilištu kraj zaštitne kacige
tenisice A-COLD-WALL* Nike Air Max TN 98 na gradilištu kraj zaštitne kacige Foto: unsplash.com/Canva/instagramscreenshot/@acoldwall
Marka Samuela Rossa, A-COLD-WALL*, stoji iza suradnje s Nike Air Max TN 98. Nakon što su prošle godine izbacili tri para Air Max tenisica u žarkim bojama, brend se sada oglasio s još jednim neobičnim parom Nike Air Max TN 98 za 2024.

View this post on Instagram

A post shared by A-COLD-WALL* (@acoldwall)

A-COLD-WALL* je podijelio izgled svojih Air Max Plus tenisica, koje ovoga puta dolaze prekrivene nečim što izgleda kao žbuka ili gusta boja. Ne govorim ni o lijepom, ravnomjernom premazu. Tenisice A-COLD-WALL* izgledale su skinute s nogu soboslikara nakon napornog radnog dana.

Bijeli premaz prekriva vanjsku stranu tenisica, koji izgleda sasušeno na oznaci Air Max TN na peti. Ispod mrlja od gipsa ili boje, tenisica ima crnu podlogu, a ističu se značajke poput laserski urezanog Nikeovog Swoosha i debeli Air potplati.

View this post on Instagram

A post shared by A-COLD-WALL* (@acoldwall)

Kada je A-COLD-WALL* predstavio svoje Nike tenisice prošle godine, otkrili su kako su tenisice „dizajnirane da stare i mijenjaju izgled s trošenjem“, što se valjda odnosi i na novi par. Kada će točno tenisice u prodaju i gdje će biti dostupne još nije otkriveno, a do tada, ako baš morate skočiti na ovaj trend, možete uprljati omiljeni par.