Osmi nastavak filmskog serijala

Objavljen je prvi trailer za film Transformers One! Mišljenja podijeljena

Glumci Chris Hemsworth i Brian Tyree Henry kako sjede u najavi filma Transformers One
Glumci Chris Hemsworth i Brian Tyree Henry kako sjede u najavi filma Transformers One Foto: paramountpictures/Youtube
Mišljenja podijeljena oko osmog nastavaka serijala Transformers

Osmi nastavak filmskog serijala Transformers trebao bi biti prikazan u kinima 20. rujna kasnije ove godine. Međutim, trailer je ljubitelje franšize izbacio iz takta.


Scenario Andrewa Barrera i Gabriela Ferrarija, Transformers One režirao je Josh Cooley, čovjek koji je režirao Priču o igračkama 4., film je opisao kao ''priča o podrijetlu'', a Transformers One smješten je na planet Cybertron i bit će usredotočen na odnos između Megatrona (Brian Tyree Henry) i Optimusa Primea (Chris Hemsworth).

I tko bi trebao iskočiti na početku trailera osim dvoje glavnih glumaca. Najava je objavljena na službenim platformama društvenih medija Transformersa, a počinje tako što glavni glumci Hemsworth i Henry sjede u nekim elegantnim stolcima te se šale prije nego što objave prvi uvid u film.

Isječak zatim prelazi u trailer, dva glumačka lika, Optimus Prime i Megatron, sjede slično kao i dva glumca s početka najave.

\\folder\vezani_članak Joaquin Phoenix i Lady Gaga u filmu Joker: Folie à Deux Joaquin Phoenix ponovno u Oscarom nagrađivanoj ulozi Objavljena je najava za nastavak Jokera! Ovo je Joker 2 pod nazivom Joker: Folie à Deux

Slijedi napeta glazba, šale, višestruke eksplozije i ono što izgleda kao zabavna priča, no korisnici X-a (Twittera) izrazili su kako to nije film koji su očekivali, no većina će ga, nostalgije radi, pogledati.
Neki su se čak nadali animaciji poput one iz odličnog filma Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet (Spider-Man: Across the Spider-Verse), ali je produkcija ipak odlučila otići u drugom kreativnom smjeru.

Neki su izjasnili kako razumiju da je to film za djecu, tako da taj stil animacije ima smisla, no razočaranje odraslih ljubitelja Transformersa teško je sakriti.