Od tud nam je poznata

Obožavatelji Eurosonga prepoznali voditeljicu natjecanja! Riječ je o holivudskoj glumici

Voditeljica Eurosonga i glumica Malin Akerman
Voditeljica Eurosonga i glumica Malin Akerman Foto: malinakerman/Instagram
Ako ste se slučajno pitali od kud vam je poznata voditeljica

Nisu samo čudne i zabavne izvedbe natjerale obožavatelje da pričaju o Eurosongu. Gledatelji su također bili oduševljeni jer su u jednom od voditelja prepoznali veliku holivudsku zvijezdu.

Švedskoj glumici i voditeljici Petri Mede na večeri se pridružila njezina suvoditeljica Malin Akerman, a obožavatelji su brzo prepoznali švedsku glumicu kao holivudsku zvijezdu.
Malin Akerman rođena je u Stockholmu, no odrasla je u Kanadi, a potom se preselila u Los Angeles, pri čemu su mnogi obožavatelji zaboravili na njezino švedsko podrijetlo.
\\folder\vezani_članak Priprema pozornice na Eurosongu SVAKA ČAST VIDEO Kako je izgledala priprema pozornice za nastup Baby Lasagne? Evo nakon koliko sekundi stage mora biti spreman
Ipak, kad su je obožavatelji prepoznali istaknuli su i njezine uloge u ''The Heartbreak Kid'' i ''Watchmen'', a njezin glumački životopis također uključuje filmove kao što su ''The Utopian Society'' (2003), ''Harold & Kumar Go To White Castle'' (2004) i ''27 Dresses'' (2008).

Također je glumila u Couples Retreat (2009), Wanderlust (2012) i Rock Of Ages (2012) i Chick Fight (2020). Zvijezda je odglumila četiri sezone u dramskoj seriji ''Billions'' (2016.-2019.) i dvije sezone u humorističnoj seriji ''Dollface'' (2019.-2022.).
\\folder\vezani_članak Pozornica i ruke obožavatelja u zraku i natpis Glazbeni kviz o Eurosongu 2024 Koliko toga ste čuli? Da vas vidimo! Samo će pravi obožavatelji Eurosonga imati sve točno
Nakon što su prepoznali od kud im je voditeljica poznata svoje su iznenađenje izrazili na društvenim mrežama, a neki su komentari urnebesni. Neke od najsmješnijih reakcija pogledajte u nastavku.