SVAKA ČAST

VIDEO Kako je izgledala priprema pozornice za nastup Baby Lasagne? Evo nakon koliko sekundi stage mora biti spreman

Priprema pozornice na Eurosongu
Priprema pozornice na Eurosongu Foto: TikTok/chachachatytto/Screenshot
Ovo se zove brzina.

 Baby Lasagna na konferenciji za medije nakon nastupa izjavio je da je trenutke prije samog izlaska na pozornicu proveo tako što je pjevušio stihove pjesme The Tower svoje prethodnice, poljakinje Lune. Tako je dobio još više simpatija jer se osjeća koliko podržava kolege iz ostalih zemalja. 

\\folder\vezani_članak Bambie Thug Što kažete? Bambie Thug u intimnom ruhu: Ovako zvuči “zazivanje Sotone” samo s klavirom i vokalom

Za razliku od Hrvatske i Baby Lasagne koja je dvoranu zapalila energijom i plesom, nastup Poljske bio je vrlo upečatljiv na drugačiji način, oni su se poigrali motivima šaha, a posebno je bilo vidjeti velike objekte. Koliko brzo osoblje zaduženo za scenografiju mora reagirati između nastupa, uvjerite se u videozapisu s TikToka:

@chachachatytto Croatia's performance at the first semifinal of the Eurovision Song Contest 2024 including stage set-up and performer arrivals. View from the Arena. #eurovision #eurovision2024 #Croatia #semifinal #semifinal1 #firstsemifinal #esc2024 #hrvatska #rimtimtagidim #babylasagna #malmö ♬ original sound - chachachatytto
\\folder\vezani_članak Nastup Baby Lasagne TRIVIA KOJU ŽELITE ZNATI Smiješna strana Eurosonga: "Od dijaspore očekujem da se angažira kao da su parlamentarni izbori!"