Jao...

Odrasli se prisjetili svojih neslavnih školskih dana kako bi školarcima olakšali početak godine

Školsko doba (Foto: thechive.com)
Školsko doba (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Školsko doba (Foto: thechive.com) Školsko doba (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Školsko doba (Foto: thechive.com) - 20 Školsko doba (Foto: thechive.com) - 20 Foto: thechive.com Školsko doba (Foto: thechive.com) - 16 Školsko doba (Foto: thechive.com) - 16 Foto: thechive.com +17 Školsko doba (Foto: thechive.com) - 17 Galerija
Školsko doba može biti i najbolje i najgore razdoblje, a fotke iz galerije dobar su podsjetnik zašto.

Iako poslovica kaže da je od kolijevke do groba najljepše đačko doba, učenicičesto ne shvate koliko im je lijepo dok školsko doba ne prođe. Najbolji dokaz koliko magično školsko doba može biti jesu fotografije iz galerije.

Njih su na društvenim mrežama objavili odrasli ljudi koji su se prisjetili svojih školskih dana i dobro nasmijali prijatelje i potpune strance. Na fotografijama su zabilježeni njihovi pokušaji pobune u tinejdžerskim godinama, odjeća u kojoj su ih roditelji tjerali da idu u školu i slične stvari čiju komičnu vrijednost shvaćaju tek desetljećima kasnije.

Neke od fotografija koje istovremeno podsjećaju zašto je škola i najbolje i najgore razdoblje u životu svakako pogledajte u galeriji.