Novo ruho

Otkriveno novo odijelo Supermana! Ovako će izgledati David Corenswet u ulozi Čovjeka od čelika

Kostimi i čovjek u odjelu s kostimom Supermana
Kostimi i čovjek u odjelu s kostimom Supermana Foto: Canva
Čini li odijelo čovjeka od čelika?

Obožavatelji su ostali podijeljeni oko novog Supermanovog odijela, nakon što je James Gunn, scenarist i redatelj, na platformi Threads podijelio prve prikaz novog odijela i Davida Corensweta u kostimu legendarnog heroja.

Post by @jamesgunn
View on Threads


Prva stvar koju bi fanovi mogli primijetiti je da je odijelo prilično prljavo i istrošeno, što sugerira da će Superman u filmu imati dosta akcije.
Corenswet je dobio veliku ulogu "Supermana", što je njegova prva glavna uloga u velikom holivudskom filmu.

30-ogodišnji glumac najpoznatiji je po sporednim ulogama u dvjema Netflixovim serijama koje je kreirao Ryan Murphy, “Političar” i “Hollywood”. Njegova najistaknutija filmska uloga prije "Supermana" vjerojatno je "Pearl", horor film Ti Westa u kojem glumi Mia Goth.
\\folder\vezani_članak Harrison Ford u u lozi Indiane Jonesa i Hana Soloa Od nekoga tko neće uspjeti do filmske ikone Rekli su mu ''nikada nećeš uspjeti'', ali Harrison Ford to nije shvatio ozbiljno i sada ima zapanjujuću vrijednost
Uz Corensweta u filmu “Superman” glumi dobitnica Emmyja “The Marvelous Mrs. Maisel” Rachel Brosnahan kao Lois Lane. Nicholas Hoult preuzima ulogu Supermanova zloglasnog negativca Lexa Luthora.

Gunnovu glumačku postavu čine i Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Edi Gathegi (Mister Terrific), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl).

Sudimo li filmu po postavi možemo očekivati spektakl kakav Superman i zaslužuje, a film “Superman” trebao bi stići u kina u srpnju 2025.