Mix

Ova bodibilderica želi da društvo prestane osuđivati mišićave žene “Možeš biti i mišićava i ženstvena”

Julia Rene bodybuilding
Julia Rene bodybuilding Folder.hr
\\folder\galerija Galerija Julia Rene bodybuilding Julia Rene bodybuilding Foto: Folder.hr Julia Rene 8 Julia Rene 8 Foto: Folder.hr Julia Rene 7 Julia Rene 7 Foto: Folder.hr +5 Julia Rene 6 Galerija
Ime joj je Julia Rene i opakija je od tebe. I od nas, koji tipkamo za svojim skupim prijenosnim računalom dok ispijamo kavu s više kalorija nego što ih ima jedan kroasan.

Tek joj je 24. godine, dolazi iz Texasa i ubacila se u posao fitness trenera. Odlučila je trenirati žene koje žele više i jače jer su joj dosadili osuđujući pogledi muškaraca i predrasude prema mišićavim ženama.

“Ne zanima me misle li muškarci da sam previše muškobanjasta. Volim kako moje tijelo izgleda i želim osnažiti žene da osjećaju istu stvar. Možeš biti istovremeno biti i mišićava i komad.”

U reportaži za Truly je iznijela perspektivu žene u bodybuildingu.

Ime njezinog biznisa je Buff Babe Academy, a ondje trenira žene koje uživaju u dizanju teškog željeza i žele se natjecati. Sama Julia se često susreće s kritikama svog tijela na društvenim mrežama, ali i dalje ustraje u svojim ciljevima.

“Bodybuilding je promijenio način na koji se promatram kao ženu. Možeš imati i mišiće i biti ženstvena, možeš biti lijepa i seksi, sve to u isto vrijeme.”

Mi ju podržavamo. Izabrala je zdrav način života, a ako se to ne uklapa u nečije vizije ženstvenosti, to ne bi trebao biti njen problem. To samo govori o vrijednostima osobe koja komentira.

Pogledajte plodove njezinog vrijednog rada u galeriji.