Mix

Ovaj ukras na božićnom drvcu nisu postavili! Nakon tri dana su primijetili sovu kako odmara na grani

Muškarac drži sovu u rukama pored božićnog drvca i slika sove u lijevom kutu
Muškarac drži sovu u rukama pored božićnog drvca i slika sove u lijevom kutu Foto: YouTubescreenshot/@FOX56News
Božićna drvca upotpunjuju atmosferu uoči blagdana, pa ljudi često biraju najbolje drvce kao središnju dekoraciju. Svoje je drvce, obitelj Hayes iz Kentuckyja, odabrala zajedno kao i svake godine, ukrasili su ga i postavili u dnevni boravak.

Naizgled raskošno, ali normalno božićno drvce bilo je dom maloj sovi, no pravi je šok taj što je ona mirno sjedila na grani 3 dana prije nego što ju je obitelj primijetila. Sovu je uočio otac obitelji kada je pospremao dnevni boravak, kako to obično i biva uoči blagdana.

Kad se sagnuo nešto uključiti u struju ona je mirno stajala na jednoj od nižih grana, a nakon što je spazila da je gleda povukla se dublje u krošnju. Nakon što ju je fotografirao i sliku poslao supruzi, dobio je ultimatum. Kako nam prenosi Fox 56 News, supruga je izrazila kako ne želi živjeti pod istim krovom s neželjenim ukrasom za bor.

Što je na kraju bilo sa sovom? Suprug je morao poslušati svoju bolju polovicu te je sovu odnio u dvorište i pustio u divljinu, a ona je odletjela u slobodu.

Suprug je kasnije istaknu da je šokiran kako se sova tamo smjestila i kako je prije nisu primijetili. Rekao je „Imam tri psa, koristimo ovu sobu non-stop, gledamo televiziju, kuhinja je pored, nije bilo nikakve naznake,“, a po puštanju sove u prirodu zaključio je „Sada će svima Božić biti sretan.“.