Umjetnost i tenisice su savršena kombinacija

Ovako umjetnica Nina Chanel Abney vidi poznatu siluetu tenisica! Pogledajte njezinu kolekciju

Kreacije umjetnice Nine Chanel Abney u okviru
Kreacije umjetnice Nine Chanel Abney u okviru Foto: ninachanel/Instagram
Kreativniji pogleda na legendarnu siluetu tenisica

Nakon skoro dvije godine od izlaska kolekcije Air Jordan 2, Nine Chanel Abney, umjetnica iz New Yorka nagovijestila je novi projekt tenisica.



Abney je podijelila sliku Air Jordan 3, koja potvrđuje siluetu za njezinu sljedeću suradnju s Jordanom. Informacije o tenisicama procurile su u javnost, a njihov se izlazak očekuje u lipnju. Tenisice dolaze u zanimljivoj shemi boja.

Nakon što je ranije ove godine nagovijestila svoju nadolazeću suradnju na tenisicama Air Jordan 3, Abney je sada na Instagramu podijelila novi pogled na projekt.



Tenisica dolazi odjevena u pretežito zelenu boju, a kontrast naglašava krem naglascima na potplatu, peti i vezicama.
Trenutačno niti jedna od uključenih strana još nije objavila službeni datum objave ove suradnje.

Službena shema boja je Bicoastal/Black/Malachite/Fossil. Natpis "Nike Air" na logotipu pete dolazi u promijenjenom fontu, pa je moguće da će i drugi dijelovi tenisica imati slične modifikacije.

\\folder\vezani_članak Air Jordan 1 kod postolara Sportski elegantno Dolaze najluksuznije Jordanice ikada, a cijena je prava sitnica! Pogledajte kako talijanski majstori vide poznatu siluetu

Suradnja umjetnika na poznatim siluetama tenisica uvelike pridodaje kulturi obuće, a tako stvara neke predivne modele koje mogu inspirirati daljnje suradnje s brendom.

Nina Chanel Abney američka je umjetnica koja živi u New Yorku. Ona je afroamerička suvremena umjetnica i slikarica koja u svom radu istražuje rasu, rod, pop kulturu, homofobiju i politiku, a njena su djela dio zbirke umjetnina Muzeja umjetnosti Bronx, Muzeja u Brooklynu, Muzeja moderne umjetnosti, Muzeja Rubell i drugih.