Ups!

''Policija mu oduzela prednost'': Snimka s hrvatskih cesta nasmijala gledatelje na internetu

Sudar s policijom
Sudar s policijom Foto: Facebook/Screenshot
Driftanje je završilo nezgodnim susretom koji je inspirirao gledatelje na lavinu komentara.

Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz Hrvatske na kojoj je zabilježen trenutak u kojem se vozač koji je pokušao driftati zabio u policijsko vozilo. Vozač je driftao ispred parkiranih automobila kad se odjednom na parkiralištu pojavilo policijsko vozilo i upalilo sirene u isto vrijeme kad se vozač zabio u policijski automobil.

\\folder\vezani_članak Šašave životinje Može li slađe? Šašave životinje uljepšale im dan, zavirite u galeriju urnebesnih prizora \\folder\vezani_članak Izbacile pozadine Oprez, vruće! Izbacile pozadine u prvi plan i bujnim objavama privukle pažnju gledatelja na Instagramu

 Među komentarima ispod snimke mogu se pročitati biseri poput: ''Sve je čisto, policija mu oduzela prednost. Žao mi cura, morat će busom doma'', ''Hoće li i policajci puhati? Mislim, i oni su sudjelovali u prometnoj'', ''Znači ipak ima nešto u tome da BMW nije auto već dijagnoza'', ''Da se nije debil pandur ugurao, ne bi bilo ništa''.

Snimku nesuđenog driftera koja je postala hit u regiji prenosimo u nastavku pa pogledajte ovaj neočekivani susret s policijom koji je inspirirao gledatelje na lavinu komentara.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!