Mix

Post Malone se pohvalio gubitkom kilograma. Otkrio kako se hranio kroz mršavljenje

Pjevač post malone prije i nakon mršavljenja
Pjevač post malone prije i nakon mršavljenja Foto: Instagramscreenshot/postmalone
Post Malone ove je godine bio na putu mršavljenja, uvodeći pregršt malih promjena u svojoj prehrani i načinu života koje su mu pomogle izgubiti 25 kilograma. Reper, koji sada ima 84 kilograma, upravo je rekao radijskom voditelju Howardu Sternu kako je promijenio svoju prehranu tijekom turneje i konzumirao hranu bez kalorija koju voli.

„Sjećam se da sam na turneji prestao jesti puno prženih stvari, puno pizze, sve te stvari, jer obično, na kraju dana, nakon nastupa, završiš, završiš oko dva sata , zapravo ne znate u kojem ste gradu, zapravo ne znate gdje ste“, rekao je Posty u intervjuu i zaključio „U autobusu si, pa gledaš, što je otvoreno? I uvijek bude nešto masno.“

Otvorio se i kako se hranio na putu prema mršavljenju „Prvi korak, sjećam se da sam otišao na turneju, i mislio sam, znaš što? Jest ću piletinu na žaru, jest ću mrkvu i jest ću malo bijele riže svaku večer”, nastavio je, prije nego što je otkrio sastojak koji mu je pomogao da se drži svog novog plana prehrane. „Ljuti umak nema kalorija“, rekao je Posty i nastavio „Bio sam oduševljen! Ljuti umak nema kalorija u sebi, ovo je bolesno!“.

Možda vam se to čini malo prejednostavno, ali Posty se pohvalio „Time sam Izgubio 9 kilograma“ dodao je i nastavio kako je samomotivacija utjecala na njegov stav prema daljnjem mršavljenju. Nakon što je izgubio 9 kilograma rekao je „… idemo dalje, idemo dalje graditi, i samo smo jebeno nastavili.“.

Tijekom razgovora s Joeom Roganom, glazbenik je također otkrio da mu je izbacivanje gaziranih pića iz prehrane pomoglo da drastično smanji unos šećera. Neka vam fizička transformacija jednog najpopularnijih modernih glazbenika bude motivacija u vašem treningu.