Mix

Povratak Nike Lunar Roam modela! Par obilježuje savršeni omjer udobnosti i elegancije

nike tenisice Lunar Roam Alabaster
nike tenisice Lunar Roam Alabaster Foto: Instagramscreenshot/@packer
Sve je započelo 2000ih s „Lunarlonom“, tehnologijom koja ublažava udarce pri hodanju, trčanju, skakanju i omogućava bolji povratak energije pri kretanju. Nova iteracija ovog revolucionarnog materijala nazvana je Lunar Roam, a tehnologija je predstavljena u istoimenom paru u kombinaciji boja nazvanom „Alabaster“.

View this post on Instagram

A post shared by Hartcopy (@hartcopy)

Model krasi debeli potplat, koji je uz oznaku „Lunar“ ukrašen žutom bojom koja na peti postaje tamnija, a gornjište, napravljeno od Nikeovog materijala Magwire upotpunjuje sportski izgled. Tenisica karakterizira udobnost, no zbog neupadljive kombinacije boja par je idealan svakodnevno nošenje.

Naime, tenisica savršeno spaja neutralne tonove dok osigurava klasičnu Nikeovu siluetu, čineći tako par savršenom svakodnevnom obućom, no ipak za nešto suše vrijeme pošto par nije vodootporan, već prozračan i lagan.

View this post on Instagram

A post shared by Hartcopy (@hartcopy)

Iako je tenisica izašla sredinom prosinca 2023., ubrzo je postala omiljeni par ljubitelja tenisica i udobnosti, a neki je nazivaju i najboljom tenisicom 2023. Iako je riječ o starijoj silueti s modernim dodacima i poboljšanjima, ovaj par definitivno neće razočarati ni najstrože kritičare.