Dobro je znati!

Prizor iz Zagreba oduševio vozače, izgleda da još uvijek postoji solidarnost

Poruka na autu
Poruka na autu Foto: Faceboook/Saša Tadić
Lijepe vijesti iz prometa ne vide se baš često, no ova je oraspoložila vozače.

Stranica ''Prometne zgode i nezgode'' podijelila je objavu vozača koji je imao nesvakidašnji susret u prometu. U objavi je napisao: ''Ugledah mladu djevojku kako me iz auta do mog ponizno i sramežljivo pita može li se ubaciti. Upadaj, pokažem joj, na što mi je uzvratila ekstremno zahvalnim osmijehom iz kojeg se iščitavala gomila olakšanja. Tad već shvatih da je puno stresa prisutno. A onda se prestrojila i vidio sam ovo...''

Uz status je podijelio i fotografiju na kojoj se vidi papir zalijepljen na stražnje staklo automobila s natpisom: ''Tek sam položila! Ne sviraj, plakat ću.'' Simpatični natpis i reakcija vozača oduševili su korisnike Facebooka, pa su mnogi komentirali da u prometu treba više ovakve solidarnosti.

''Ja sam imala starog instruktora, kad bi nam trubili njegova bi uvijek bila: 'Možemo mi i sporije, prebaci u nižu!' Iako nervozna, to mi je bilo predobro i poslije su mogli trubiti koliko hoće, ja bih se sjetila njega i nasmijala. Dan danas kad trube, samo se nasmiješim jer se njega sjetim'', ''Svi smo mi bili mladi vozači početnici. Tako da će svi razumni vozači razumjeti ovo'', '' Ajde što sviraju, dobro je. Al kad mi se nabiju na rit, a ja u uzbrdici... e onda nastaje problem. Polagala na dizelu, a vozim benzinca. Pa ljudi moji, izbijaju mi grašci znoja. Hoću li krenuti ili ne, hoće li ovaj iza mene dobiti po njonji. Znači, kriminal'', samo su neki od komentara i iskustava koje su korisnici podijelili uz objavu. Fotografiju koju je snimio vozač prenosimo u nastavku, a ako i sami imate sličnih iskustava, svakako ih podijelite s nama.