Mix

Prva Crocs tenisica uopće ne izgleda kao klasična klompa! Iza svega stoji Salehe Bembury

tenisice crocs i saleha bembury i logo
tenisice crocs i saleha bembury i logo Foto: Instagramscreenshot/@salehebembury
Nakon nekoliko nagovještaja, dizajner Salehe Bembury konačno je predstavio prvu tenisicu tvrtke Crocs. I moram vam reći uopće ne izgleda kao Crocs tenisica.

Dozvolite da objasnim, debi tenisica Crocsa uopće ne izgleda poput klasične Crocsice, poznate siluete klompi. Crocs tenisica, navodno nazvana „Juniper“, ako je suditi po boji i natpisu na jeziku, više se uklapa u novije, inovativne modele Crocsa, poput Bemburyjeve vlastite serije Pollex klompi i sandala.

To zapravo ima smisla jer je ova tenisica samo još jedan napredak u ovoj novoj eri Crocsa, koji svoj dizajn odvode dalje od klasičnih klompi. Juniper tenisica predstavlja budućnost brenda, a svojim futurističkim izgledom to i potvrđuje.

Tenisica je blage ljubičasto roze boje sa zelenkastim poluprozirnim đonom nalik na otisak prsta. Naime, svaki put kad surađuje s nekim brendom, Bembury u par pokušava naglasiti svoju ljubav prema prirodi, bilo kroz zemljane blage nijanse, teksturalne dizajnerske detalje ili siluete pogodne za planinarenje. Ista energiju prenosi i na Crocs Juniper tenisice.

U svijetu Crocsa, ova marka obuće nastavlja svoj uspjeh s pjenastim potplatom, nakon još jedne uspješne godine s udobnim i zabavnim cipelama. Slip-on klompe sa motivima junaka crtanog filma Auti i klompe inspirirane Shrekom, samo su neki od prošlogodišnjih hitova, a sada se Bembury i Crocs pripremaju za prvu crocsovu tenisicu, koja se nada postići istu popularnost kao i drugi iznimno popularni modeli Crocsa (uključujući i Bemburyjeve).