Mix

Razočarale nas informacije o četvrtoj sezoni Stranger Thingsa, serija se približava kraju

Stranger Things četvrta sezona
Stranger Things četvrta sezona Foto: Instagram
Omiljeni štreberi imaju još puno priča koje nam trebaju ispričati.

Kreatori serije, The Duffer Brothers, objasnili su da je snimanje četvrte sezone bio najveći izazov do sada. Iako su svi uključeni u projekt ponosni na rezultate svog rada, ipak nije bilo moguće strpati sve što se htjelo reći u klasičnu sezonu.

Zato će četvrta sezona na Netflix doći u dva dijela – prvi dio dolazi krajem svibnja, a ostatak par tjedana poslije. Nismo sretni s takvim raspletom, mi bismo radije sve odjednom.

Osim toga, u pismu fanovima serije najavili su i početak kraja. Točnije, obavijestili su nas da će iduća, tj. peta sezona serije, biti posljednja koju će snimati.

Stranger Things četvrta sezona Pismo Foto: Screenshot Netlfix web-stranice

Na kraju su nas počastili i hintom – postoji još mnogo priča unutar Stranger Things svijeta koje treba ispričati. Fokus trenutnih sezona bio je uglavnom na Eleven i ekipici štreberčića.

Međutim, ostaje još mnogo neispričanih misterija, novih avantura i novih, neočekivanih heroja. Čini se da krećemo u objašnjavanje cijeloga Stranger Things svemira!

Ono što ukratko možemo očekivati u četvrtoj sezoni:

Prošlo je šest mjeseci od “The Battle of Starcourt” u kojoj je Hawkins opasno nastradao. Svi se polako vraćaju svojim životima, ali grupa prijatelja po prvi je put razdvojena. To, naravno, ne olakšava iskustvo početka srednje škole nimalo. I dok se svi bore sa svojim šugavim životima, opet se dogodi supernatural šugavo sranje. A L I, ovaj put se otkriva jeziva misterija, koja, ako je ekipa uspije riješiti, napokon može okončati horore Upside Downa.