Strašan ulov

Ribič snimao pecanje, pa slučajno ulovio morskog psa većeg od 4 metra! Pogledajte o kakvoj je grdosiji riječ

Ribič Josh Jorgensen na brodu i njegov ulov
Ribič Josh Jorgensen na brodu i njegov ulov Foto: BlacktipH/Youtube
Za ovo treba biti ili hrabar ili lud

Ribič Josh Jorgensen bio je u ribolovu na Bahamima, a dan je započeo spuštanjem udica s mesom lignji i barakuda, postavljenim kao mamac.
Ubrzo su uspjeli uloviti žutookog škafa kojeg su planirali pojesti, a kasnije su se preselili u pliće vode u potrazi za drugom ribom.
\\folder\vezani_članak Brod za krstarenje Nova fobija? Čovjek na kruzeru spustio kameru u ocean i gledateljima otključao novi strah! Pogledajte što se zbiva ispod površine mora
Josh je uspio uhvatiti grebenskog morskog psa na svoju udicu, ali kad je ribič pogledao u vodu i vidio puno većeg tigrastog morskog psa kako jede njegov ulov.

 

Ribič je rekao da se radi o ''apsolutnom čudovištu'', a pohvalio se kako je to najveći morski pas kojeg je dosad upecao. Tada je započela borba da se ogromna zvijer izvuče, a nakon nekoliko lukavih poteza, uspjeli su savladati morskog psa.

Na kraju su iscrpljenog morskog psa uspjeli zadržati pored čamca i procijenili da je dugačak preko 4 metra i težak oko 450 kilograma.
Iako je riječ o impresivnom ulovu, ovaj morski pas nije za lov, tako ga je Josh pustio natrag u more i uklonio udicu koje sa zaglavila u njegovim ustima.
\\folder\vezani_članak More Kakav kontrast! Na moru uspjeli snimiti i najljepše i najstrašnije prizore, pogledajte nevjerojatne snimke
Snimka borbe fascinirala je gledatelje, a vidjeti okrutan svijet morskih pasa, u kojem veći jede manje, jako je uzbudljivo. Iako su neki zabrinuto gledali ribičev video bili su zabrinuti da se previše približio njegovim ogromnim zubima.

Valja zaključiti kako treba biti jako hrabar ili lud kako bi se odvažio na ovaj pothvat, a savladati toliku zvijer sigurno je zadovoljavajuće.