Jao...

Snimka iz Beograda zgrozila promatrače: "Zar nema nekih profi perača za ove zgradurine?!"

Peračica prozora na zgradi
Peračica prozora na zgradi Foto: Twitter/Screenshot
Na snimci iz Beograda zabilježena je žena koja se popela na rub kako bi oprala prozore na desetom katu.

Snimka koja je obišla regiju snimljena je u Beogradu, a na njoj je zabilježena žena koja pere prozore na desetom katu nebodera bez ikakvih pomoćnih i sigurnosnih sredstava. Korisnica koja je objavila snimku na Twitteru napisala je: "Zar nema nekih profi perača prozora za ove zgradurine u BG na vodi. Aman! Pa žena se drži za vrata na nekom 10., 11. katu!"

\\folder\vezani_članak Nezgoda u radioni Čovječe... Moderni Stanlio i Olio: Nespretni radnik kao da ga je pokušao ubiti, ovakav kaos ne viđa se često

\\folder\vezani_članak Rad na neboderu Čovječe... Nije za one sa slabim srcem: Podijelili snimku izvođenja radova na njujorškom neboderu od koje klecaju koljena

Na objavu snimke zabilježene u urbanom centru Beograd na vodi oglasili su se brojni zgroženi korisnici Twittera, pa se tako među odgovorima može pročitati: "Posao za alpiniste. E, ali to treba platiti, pa još da se cijela zgrada organizira... Viša matematika", "Ima nas koliko hoćeš, ali ovo im je jeftinije", odgovorio je jedan alpinist.

Snimku koja je šokirala gledatelje iz cijele regije prenosimo u nastavku, pa pogledajte koliko riskantno može biti i "obično" pranje prozora kad za to nisu osigurani primjereni alati.