Mix

Sony još jednom pokazao kako ne razumije Internet: Vratili Morbiusa u kina zbog memeova, popušili

Ah taj sony
Ah taj sony Foto: Youtube Screenshot
Sony baš ne zna sa superjunacima. Još im prođe sa Spider-Manom kada surađuju s Disneyjem i Kevinom Feigeom, ali sami – nikako.

Zbog gomile memeova vezanih uz Morbiusa, “superjunački” film s Jaredom Letom u glavnoj ulozi su odlučili vratiti film u kina da zarade još nešto novca, ali im se itekako obilo o glavu.

U petak je film zaradio 85 tisuća dolara, a Forbes nagađa kako je film zaradio svega 280 tisuća dolara u tri dana prikazivanja. Još se nije sve detaljno izbrojalo, ali je očito da brojke neće drastično odstupati.

Sony i dalje želi sukob između grupe zlikovaca Sinister Six i njihovog najvećeg superjunaka Spideyja, ali pripremanje terena za tu bitku svih bitaka je bolno. I za Sony i za gledatelje.

Molimo se da Sony na vrijeme shvati kako nam ne treba Morbius 2, Venom 2 nas je dovoljno zabolio. Vidjet ćemo u našim kinima i plakate za Kravena, vjerojatno i Madame Web, ali ih vjerojatno nećemo gledati. Jedino čemu se veselimo, a da ima veze sa Sonyjem je nastavak animirane sage o Milesu Moralesu i Spider-Verseu, s tim smo apsolutno oduševljeni. Sve ostalo? Skip. Čak i kad izađe na netu za džabe.