Mix

Stvari nisu samo čudne već i zastrašujuće u traileru za novu sezonu Stranger Thingsa

stranger things 4
stranger things 4 Foto: Youtube Screenshot
Obećali su nam još mračniju sezonu od dosadašnjih. Glazbena podloga trailera savršeno pristaje duhu vremena. Odmah nas opere nostalgija za nekim vremenima koja su se dogodila davno, vremenima kojima smo svjedočili tek naknadno – u devedesetima.

Klinci više nisu klinci. Eleven, Mike, Dustin i ostali su zagazili u nove periode svog života, a nikako ne dobivaju priliku posvetiti se uobičajenim problemima tinejdžera već se opet moraju boriti s nadnaravnim silama i bićima.

Evo i kompletnog trailera koji je izašao jučer, ali smo tad već bili gotovi s radnim vremenom i mlatili pizze dok smo gledali neke druge serije.

Vizualni doživljaj je još uvijek vrhunski, a kada bi nam netko rekao da je ovo trailer za film – apsolutno bismo povjerovali.

Brača Duffer su nam obećala kako će četvrta sezona Stranger Thingsa ujedno biti i najduža sezona dosad – a osim toga… doći će i u dva dijela. Volume 1 stiže na Netflix 27. svibnja, a Volume 2 stiže 1. srpnja. Nekako ćemo izdržati ako ne budemo previše pohlepni i požderemo čitav Volume 1 u jednom danu.

Serija će završiti s ovom sezonom, što nam se izrazito sviđa. Prije nego što se avanture Eleven i njezinih prijatelja razvodne kao što zna biti slučaj u nekim drugim serijama.