Mix

The Rock sigurno ne preskače leg day, kotrlja se na deblima od nogu!

The Rock pokazao svoje impresivne kvadricepse
The Rock pokazao svoje impresivne kvadricepse Foto: Instagram screenshot
Da se vodi svojom izrekom „najveći radnik u sobi“ Dwayne “The Rock” Johnson još jednom je potvrdio slikom iz teretane na svom Instagram profilu. Ako postoji nešto što The Rock sigurno ne preskače, onda je to leg day.

Iako je uvijek imao besprijekorno isklesanu figuru, za svoju novu ulogu u DC-jevom nadolazećem filmu Black Adam, morao je dodatno poraditi na izgradnji nogu. Iz slika koje redovito objavljuje na svojem Instagram profilu, možemo zaključiti kako Rocku to nije teško palo te sada ima i službeno najveće kvadricepse u Hoolywoodu.

Tipičan trening nogu s Rockom sastoji se od polusatnog zagrijavanja s mnoštvom vježbi aktivacije mišića nogu kao što su ekstenzije, uvijanje nogu i abdukcija gluteusa, a zatim prelazi na teške setove čučnjeva koji se sastoje od 15 do 20 ponavljanja po seriji. Za sam kraj treninga radi iskorake sa lancem oko vrata.

Osim što je ušao u svijet superjunaka sa filmom Black Adam, Rock se nedavno okušao i u hip-hopu pa je tako uskočio na pjesmu Tech N9nea, Face Off. Kao što možete zaključiti iz samog naslova, riječ je o energičnoj pjesmi idealnoj za nabrijavanje u teretani. Pogotovo se to pokazuje u Rockovim stihovima za koje je dobio i niz pohvala. Kako je očito multitalentiran – možemo očekivati i neke njegove nove projekte na polju muzike.