Jao...

Tko pije, a tko radi? Slike s gradilišta otkrile da postoje ozbiljni problemi među radnicima

Nespretni majstori
Nespretni majstori Reddit
\\folder\galerija Galerija Nespretni majstori Nespretni majstori Foto: Reddit Nespretni majstori - 28 Nespretni majstori - 28 Foto: Reddit Nespretni majstori - 27 Nespretni majstori - 27 Foto: Reddit +26 Nespretni majstori - 26 Galerija
Naišli na zabrinjavajuće prizore pa su ih odlučili podijeliti sa svima.

U galeriji prenosimo neke od prizora s gradilišta koje su ljudi podijelili na društvenim mrežama u nadi da će prokazati nepažnju i propuste na koje su naišli. Među prizorima iz galerije tako se mogu vidjeti radnici koji se izlažu nepotrebnim rizicima i ne pridržavaju ni osnovnih sigurnosnih mjera, a tu su i oni koji su imali samo jedan zadatak i svejedno su ga nekako uspjeli upropastiti.

Neke od prizora s gradilišta koji su alarmirali slučajne promatrače prenosimo u galeriji pa provjerite mislite li da ima mjesta zabrinutosti ili vam sve izgleda kako bog zapovijeda.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Vruće rublje Oprez, vruće! Snimile vruće prizore u izazovnom rublju i rastopile društvene mreže \\folder\vezani_članak Čitatelji na Folderu odgovaraju na pitanje o cijenama kave PRESKUPO Rekli ste nam što mislite o cijenama kave u kafićima: "Ugostitelji iskorištavaju ljubav Hrvata prema kavi"