Mix

Vječni roker potražio pomoć nakon što je spavao s, navodno, 4000 žena

Mick Jagger
Mick Jagger Foto: Shutterstock
Mick Jagger, poznati vokal Rolling Stonesa, fenomenalan je glazbenik s karijerom dugom preko 60 godina, ali, lik je ujedno i hodajući seks pa postoji mit o tome da je tijekom života spavao s 4000 žena.

Ljubavni interesi i seks afere ovog frontmena jednako su poznati kao i njegovi glazbeni performansi.

…4000 žena… Kada bismo to raspodijelili tako da nam ne uništi dušu i tijelo, to bi bilo – jednom dnevno, svaki dan, tijekom skoro 11 godina. Realno, tko se ne bi pretplatio na takav život?

No, pretpostavljamo da Jagger svoje pustolovine u postelji nije proživljavao ovako umjereno.

U prilog tome govori činjenica da je zvijezda pomoć potražila i kod terapeuta za seks. Međutim, na kraju je zaveo i tu terapeuticu, piše Rock Celebrities.

Je li ta brojka istinita?

Ljubavni život Micka Jaggera oduvijek je bio predmet znatiželje i pun urbanih legendi.

Ukratko, Jagger se jednom oženio, ali se i rastao. Bio je u brojnim vezama te ima osmero djece s pet različitih žena. Ima i petero unučadi, a pradjed je postao 2014. kada mu je unuka rodila kćer.

Trenutno je u vezi s američkom balerinom Melanie Hamrick, s kojom je dobio sina kada je imao 73 godine.

Isprva se čini mogućim nabrojati gotovo sve ljubavne afere koje je Jagger imao u životu, ali stvar je drugačija kada se priča konkretno o njegovim seksualnim aferama. Za to nemamo dovoljno vremena.

Biograf Christopher Anderson otkriva 2012. u biografiji “Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger” da je Jagger navodno spavao s više od 4000 žena tijekom svoje karijere.

Anderson prati Jaggera dulje od 40 godina.

Evo točnog citata iz Andersonove knjige: “Mick Jagger spavao je s 4000 žena tijekom svog života, a retrospektivno, mislim da bi to mogla biti i niža brojka“.

Na popisu tih žena nalaze se i, ne čudi vas, neka svjetska imena – Carla Bruni, Angelina Jolie, Uma Thurman, Farrah Fawcett, Carly Simon, i mnoge druge slavne ljepotice.

Među bivše Jaggerove seksualne partnere Andersen ubraja i Davida Bowieja, što ne zvuči nemoguće, jer je pjevač Rolling Stonesa svojedobno izjavio da su “svi u biti biseksualci”.

Neke stvari nam nikad neće biti jasne dok ne postanemo rock bogovi stoljeća, tako da, ili se bacite na posao, ili ostanite u čudu.