Kakav spoj!

Vještice se ujedinile, društvene mreže podrhtavaju od izljeva ljubavi i neodobravanja

Bambie Thug i Raiven
Bambie Thug i Raiven Foto: Instagram
Njihovi nastupi bili su poprilično različiti, no poruka je bila slična.

Na Instagramu je objavljena fotografija na kojoj zajedno poziraju Bambie Thug i Raiven, čije su pjesme prožete vještičjim obilježjima. Bambie Thug nešto su eksplicitnije dočarali vješticu prekrasnom i zastrašujućom kostimografijom i izvedbom, dok je pjesma slovenske predstavnice Raiven pod nazivom “Veronika” upravo o Veroniki Desenićkoj koja je prema legendi proglašena vješticom i ubijena u Velikom Taboru.

\\folder\vezani_članak Pleteni Baby Lasagna i mačka Može li slađe? Na Redditu osvanula preslatka posveta Baby Lasagni, ovaj susret dirnut će mnoge \\folder\vezani_članak Doris Dragović Gesta govori tisuću riječi "Nema dalje, motaj kablove": Doris Dragović gestom pokazala podršku Baby Lasagni i raspametila publiku

Omiljene predstavnice vještica zajedničkom su fotografijom pokazale da još uvijek ima onih koji bi rado palili “vještice”, no većina komentara na fotografiju je ipak pozitivna. Korisnici društvenih mreža tako pišue: “Okrunimo vještice!”, “Volim obje” i “Zajedno u finalu”.

Fotografiju koja je razveselila sve ljubitelje vještica možete pogeldati u nastavku, a prenosimo i njihove nastupe s Eurosonga pa pogledajte koliko su bili različiti nastupi dvije ujedinjene vještice.

 

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!