Gesta govori tisuću riječi

"Nema dalje, motaj kablove": Doris Dragović gestom pokazala podršku Baby Lasagni i raspametila publiku

Doris Dragović
Doris Dragović Foto: TikTok/Screenshot
Nekadašnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu pokazala je podršku Baby Lasagni.

Na TikToku je osvanula snimka sa sinoćnjeg koncerta Doris Dragović u klubu Mint u Zagrebu na kojem je za vrijeme izvedbe pjesme "Marija Magdalena", kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1999. godine u Izraelu gestom izrazila podršku Baby Lasagni.

\\folder\vezani_članak Finski izvođač na Eurosongu Windows95man pri nastupu Cenzuriran, no ne zbog golotinje Finski natjecatelj na Eurosongu izgleda kao da nastupa gol! Zapravo koristio kutove snimanja kako bi bi to postigao \\folder\vezani_članak Poljska predstavnica na Eurosongu 2014. Ima svega i svačega Od vampira do purica: Ovo su neki od najbizarnijih nastupa s Eurosonga, sjećate li ih se?

Diva je oponašala dio koreografije Baby Lasagne, a njezina gesta izazvala je oduševljenje publike. "Nema dalje, motaj kablove!", "Ikona podržava drugu ikonu", samo su neki od komentara publike na društvenim mrežama.

Snimku koja je oduševila i ljubitelje Doris i Baby Lasagne možete pogledati u nastavku pa svakako zavirite i provjerite zašto geste ponekad govore tisuću riječi.

 

@antoniacosicc Odgovor korisniku @Ana nema dalje. Motaj kablove. Laku noć. ✨ #dayinmylife #babylasagna #rimtimtagidim #rimtimtagidimchallenge #eurovision #eurosong #dorisdragovic #marijamagdalena #mint #koncert ♬ original sound - Antonia Cosic

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!