Mix

Vrte lovu svojim brutalnim bradama: pogledajte najveličanstvenije brade Instagrama

Brade Instagrama
Brade Instagrama Instagram screenshot
\\folder\galerija Galerija Brade Instagrama Brade Instagrama Foto: Instagram screenshot Incredibeard/Instagram Incredibeard/Instagram Foto: Instagram screenshot Owen Janes/Instagram Owen Janes/Instagram Foto: Instagram screenshot +8 Josh Mario John/Instagram Galerija
Uzgoj brade je postao težak zanat svakog muškarca koji želi izgledati moderno-neuredan, takav je trend, to žene vole! Od toga nisu bježali ni bradati i kosati influenseri koji zarađuju dobre svote na temelju svojih dotjeranih brada. Često možete naletjeti na kratke klipove u kojima bradonje pokazuju koje ulje je najbolje za bradu, što nikako ne smijete raditi i što bi trebali raditi da brada bude postojana. Brade ovih influensera su prava umjetnička djela za koje je, vjerujemo, trebalo jako puno strpljenja i genetike!

Jaka i duga brada san je svakog muškarca, jer to je ipak dokaz nekakve muškosti. Oni koji nemaju gustu bradu, odlučuju se čak i na presađivanje – jer zašto ne?!

Savjeti kojih bi se trebao pridržavati svaki bradati muškarac

Svakodnevno pranje brade

Higijena je ipak na prvom mjestu! Svašta jedeno i pijemo kroz dan, sve to ostaje na bradi. Možda o tome previše i ne razmišljamo, ali sve te bakterije prenosimo i nosimo svakodnevno. Ipak tu i tamo treba dobro nasapunati i oprati bradu.

via GIPHY

Češljanje brade

Tko ima dužu bradu, vrlo vjerojatno je imao problem s neravnim dlakama, onima koje strše ili onima kojih je manje na jednom dijelu lica. Metode koje pomažu da se to ukroti su jednostavne, uzmite češalj i počešljajte bradu onako kako vi želite da stoji!

Korištenje ulja za bradu

Nakon dobrog četkanja, treba staviti i ulje za bradu koje će bradi dati poseban sjaj i oblikovati je onako kako vi to želite. Dobro ulje za bradu ima više svojih prednosti, jača bradu i čini to da oličenje muškosti miriši brutalno – žene će padati samo što prođu pokraj vas. Ali, nemojte pretjerivati da se netko ipak ne bi onesvijestio od toliko muškog mirisa.

via GIPHY

Pogledajte jednominutni video koji će vam pomoći u svakodnevnom održavanju brade!