Velika debata

Zbog slike s Tindera prozvali je antikristom: Muškarci je napadaju sa svih strana

Tinder debata (Foto: Twitter) - 4
Tinder debata (Foto: Twitter) - 4 Platforma X
\\folder\galerija Galerija Tinder debata (Foto: Twitter) - 4 Tinder debata (Foto: Twitter) - 4 Foto: Platforma X Tinder debata (Foto: Twitter) - 13 Tinder debata (Foto: Twitter) - 13 Foto: Platforma X Tinder debata (Foto: Twitter) - 12 Tinder debata (Foto: Twitter) - 12 Foto: Platforma X +10 Tinder debata (Foto: Twitter) - 11 Galerija
Djevojka je podijelila fotografiju s Tindera zbog koje dobiva živopisne i ponekad brutalne poruke.

Hana Michels na Twitteru je podijelila svoje iznenađujuće iskustvo s Tinderom, vjerojatno najpopularnijom aplikacijom za traženje spojeva. Hana je objavila jednu od slika koje koristi na Tinderu i uz nju napisala: ''Ovo je moj profil na Tinderu. Imam ga godinu dana. 23 muškarca obavijestila su me da krivo držim toaletni papir. Moj profil otvoren je i ženama. 23 muškarca.''

Naime, na ''spornoj'' fotografiji uslikanoj u toaletu vidi se i rola toaletnog papira koja visi ''prema unutra''. Muškarci koji su joj se javljali redovito su komentirali da rola treba visjeti ''prema van'', a nakon što je to objavila na Twitteru, povela se dodatna rasprava.

Većina tviteraša također smatra da postoji samo jedan način postavljanja toaletnog papira i da je to isključivo ''prema van''. Neki su kao dokaz za to ponudili povijesne dokumente koji pokazuju orginalan nacrt patenta za rolu toaletnog papira koji je stvarno prikazan kako visi ''prema van''.

Manjina je ipak stala na njezinu stranu, a našli su se i oni koji su ponudili svoju verziju vješanja toaletnog papira. Drugi su je zvali antikristom i serijskom ubojicom, a neke od odgovora koja je dobila putem Twittera skupili smo u galeriji pa ako ste raspoloženi za malo toaletnog humora, svakako bacite oko.

Anketa

Kako držite toaletni papir?

Ukupno glasova: