Mix

Želimo McGold, karticu za najvjernije obožavatelje McDonald'sa uz koju jedeš besplatno!

McDonalds McGold kartica
McDonalds McGold kartica Foto: Folder.hr
McGold je McDonald’sova kartica vjernosti, san svakog ljubitelja velikog žutog slova M. To je kartica bez limita na koju naručujete svoje omiljene burgere, wrapove, nuggetse, što god vam srce poželi, bez da to morate platiti. Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, rijetki pojedinci se stvarno mogu pohvaliti da posjeduju ovu iznimno vrijednu karticu.

Nažalost ovu karticu su do sada imali oni kojima ona vjerojatno ni ne treba, odnosno razne glumačke i pjevačke zvijezde koji su prijatelji vlasnika McDonald’s franšiza. E da, i Warren Buffet i Bill Gates imaju ovu karticu. Jer njima to baš jako treba. No, čini se da bi se broj korisnika uskoro mogao promijeniti.

McDonald’s je odlučio da će svojim najvjernijim kupcima pokloniti McGold karticu u sklopu božićnog darivanja. Šteta je što ova vijest nije iz Hrvatske, no ako ste spremni, VPN u ruke i možete se pokušati izboriti sa Amerima za ovu prestižnu nagradu. Iako nismo sigurni da bi čak i tako osvojena kartica šljakala u Hrvatskoj, ali možda se i isplati preseliti u slučaju dobitka. Jedan je jedini dobitnik, ali može izabrati do tri prijatelja koji će također dobiti svoju McGold karticu. Već znamo da smo sami sebi najbolji prijatelji u ovom slučaju, i to triput!

Kvaka je u tome da ipak i ta kartica ima neke svoje limite pa nećete moći samo sjediti po cijele dane i jesti Big Mac. McDonald’s je limit postavio na 75 kuna koje možete potrošiti dva puta tjedno. Za mnoge ovo nije limit nego kazna. Kako nuggetse, krumpiriće, Coca-Colu i Big Mac uzeti za 75 kuna?

Brzom matematikom dolazimo do cifre od oko 7800 kuna godišnje. Kako god, netko će se sigurno razveseliti.