Mix

Zlatan Ibrahimović je mladić u četrdesetoj, njegov viralni trening gori na Instagramu

Zlatan Ibrahimović trbušnjaci
Zlatan Ibrahimović trbušnjaci Foto: Instagram
Zlatan Ibrahimović već dva desetljeća zabavlja nogometnu javnost – i na terenu i izvan njega. Nerijetko se nalazi u centru pažnje zbog svojih naizgled narcisoidnih komentara, ali ne možemo ih uzeti za zlo – često je i u pravu.

Zlatan još uvijek igra na elitnoj razini iako mu je već 40 godina na leđima. Svijet je mislio da je sa Zlatanom gotovo kada je odlučio otići u Ameriku i zaigrati u MLS-u za Los Angeles Galaxy, ali se vratio i sada je jedan od najvažnijih igrača Milana. U 66 utakmica je zabio 36 golova, a nastavlja s igrama u visokom tempu usprkos povremenim ozljedama. Kako je to moguće?

Sportska medicina, prehrana, treninzi i oporavak su znatno napredovali u posljednjih 10 godina, ali je tu i njegova volja te nadljudski trud. Nešto zbog čega Mario Balotelli nikad nije uspio postati jedan od najboljih na svijetu.

Zlatanov trud na treningu možete vidjeti i na jednom od posljednjih postova na njegovom Instagram profilu. Nogama je zahvatio boksačku vreću te tako radio trbušnjake. Morate vidjeti da biste povjerovali, znamo. Ali hej, to je Zlatan. Lav među ljudima.