Mix

Znamo što gledaš: Zack Snyderov Army of the Dead je od danas dostupan na Netflixu

Army of the Dead
Army of the Dead Foto: Youtube Screenshot
Nabacat ćemo ti par ključnih riječi pa će ti sve biti jasnije.

Zack Snyder. Dave Bautista. Zombie apokalipsa. Heist. Las Vegas. Eksplozije. Zombie tigar.

Od danas je film napokon dostupan na Netflixu i nakon dugo vremena smo dobili pravi blockbuster na velikom N-u.

Film je najavljen još 2007. godine, zapeo je u problemima kod Warner Bros.-a, ali su prava napokon prodana Netflixu 2019. godine koji je injektirao fine novce i po ubrzanom procesu dobio hit.

Tajming je savršen, Zack Snyder još uvijek jaše na valu uspješnog releasea njegove verzije Justice Leaguea, Internet ga obožava, a Netflix od tog može samo profitirati. Film prati grupu vojnika koji pljačkaju kasino u Las Vegasu. To bi bilo kao svaki drugi film – samo što se u ovom pljačka odvija usred zombie apokalipse.

Vizualni stil je neporecivo Snyderov, ali neki trenuci i likovi nas podsjećaju na onaj neuspjeli Suicide Squad. To nas neće spriječiti da večeras napravimo ogromnu kantu kokica i udavimo se dok gledamo film.

Recenzenti kojima vjerujemo su rekli da je ovo savršen film za odmoriti moždane stanice, sjesti u svoj omiljeni komad namještaja u stanu i zabaviti se. To je sve što želimo, već jako dugo vremena.

Rotten Tomatoes mu je dao 73 posto, na IMDb-ju se sjaji brojka od 7.5, ali nama je stvarno svejedno. Ovo gledamo, a sigurni smo da ćeš i ti jer film ovakve magnitude će biti u Netflixovih top 10 još neko vrijeme, a sigurni smo da će ti ga i sučelje neprestano podmetati sve dok ga napokon ne pogledaš.

Možda budemo spremni za recenziju uskoro. Ako ne umremo od predoziranja kokicama.