Stari gotovo 5000 godina

Dokaz izvanzemaljskog života? Kod misteriozne pećine u Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture

Kod misteriozne pećine u Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture (Screenshot YouTube)
Kod misteriozne pećine u Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture (Screenshot YouTube)
\\folder\galerija Galerija Kod misteriozne pećine u Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture (Screenshot YouTube) Kod misteriozne pećine u Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture (Screenshot YouTube) +0 Kod misteriozne pećine u Meksiku otkriveni čudni artefakti i skulpture (Screenshot YouTube) Galerija
Poklonici teorije da nismo sami u svemiru u blizini misteriozne špilje u Meksiku uočili su sablasne artefakte i čudne skulpture, stare gotovo 5000 godina.

Neke skulpture imaju abnormalno velike oči i veliku izduženu glavu koja ne predstavlja niti jednu vrstu koja je ikada živjela na Zemlji. Teoretičari zavjere vjeruju da ti čudni artefakti pripadaju izvanzemaljcima koji su posjetili Zemlju prije nekoliko tisuća godina ili da su skulpture napravili ljudi koji su ih vidjeli

Neke od skulptura prikazanih u videosnimci izrađene su od istih materijala koje su koristili drevni Meksikanci, poput vulkanskih stijena i obsidiana (kamen od rastopljene lave koji je sličan granitu). Na nekima se vide i ostaci boja.

Osim skulptura, neki likovi su uklesani u stijenama i zidovima unutar špilja ili se nalaze na samim skulpturama. Prikazani likovi imaju izdužene glave i široke oči, neki imaju krune i drže manja bića, a neki prikazuju određene situacije. 

Youtuber UFOmania napravio je videokompilaciju koja prikazuje različite skulpture i artefakte otkrivene u Meksiku. Zapanjujući video vrlo je brzo postao hit na društvenim mrežama.  

"Mnogi znaju za Klaus Dona artefakte. Ima ih još jako puno tamo odakle su došli. Sve više lokalnih stanovnika i poljoprivrednika pokazuje svoje privatne artefakte. Srećom, nisu ih dali institutu Smithsonian ili slično za daljnju analizu", stoji u opisu videouratka.

Klaus Dona je istraživač, tragač za artefaktima i kustos u muzeju u Beču, poznat po najvećoj zbirci na svijetu neobičnih i neobjašnjivih artefakata.

Njegov rad, kojemu je posvetio mnogo godina života, vodio ga do pronalaska čudnih predmeta koje znanost ne može objasniti. Neobična zbirka dosegla je brojku od 3000 predmeta koji nemaju znanstveno objašnjenje, a dolaze ili iz privatnih kolekcija ili iz muzeja koji su mu odobrili pristup. U zbirci koja čini njegovu "kolekciju" nalaze se piramide, neljudski dizajn lubanje, kristalne lubanje, ogromne ljudske kosti, itd.